0570 544 644

IJssel de Schepperstraat 14

OKKENBROEK

In het landelijke dorp Okkenbroek gelegen, ruime helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage, oprit en tuin. Deze woning is keurig onderhouden en ligt op een perceel van 231m² eigen grond. De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten. Begane grond: entree, hal, toilet, trapopgang, meterkast, woonkamer, open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de tuin. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Tweede verdieping: middels vaste trap bereikbare zolder met mogelijkheid voor slaapkamer(s) en bergruimte. Algemeen: De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een CV ketel Nefit SmartLine uit 2009, de woonkamer is voorzien van vloerverwarming. Het landelijke dorp Okkenbroek is gelegen tussen Deventer, Holten en Raalte....
lees verder »

vraagprijs

€ 192.500,-  
kosten koper
IJssel de Schepperstraat 14
OKKENBROEK
In het landelijke dorp Okkenbroek gelegen, ruime helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage, oprit en tuin. Deze woning is keurig onderhouden en ligt op een perceel van 231m² eigen grond. De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten.

Begane grond: entree, hal, toilet, trapopgang, meterkast, woonkamer, open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de tuin.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: middels vaste trap bereikbare zolder met mogelijkheid voor slaapkamer(s) en bergruimte.

Algemeen: De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een CV ketel Nefit SmartLine uit 2009, de woonkamer is voorzien van vloerverwarming.

Het landelijke dorp Okkenbroek is gelegen tussen Deventer, Holten en Raalte.

vraagprijs

€ 192.500,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning