Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Oerdijk 133 d

OKKENBROEK

Okkenbroek, Oerdijk 133D In het centrum van Okkenbroek en toch aan de buitenrand gelegen appartementen complexje van 3 appartementen. Het beneden appartement met tuin is recent verkocht en nu wordt een bovenwoning te huur aangeboden. Dit appartement is ideaal voor starters. Vanuit dit appartement heeft u een schitterende uitzicht over de landerijen rondom Okkenbroek. Het appartement heeft een eigen gezamenlijke toegang met eigen meterkast, trap naar de verdieping met voor beide appartementen een eigen CV installatie HR combi op aardgas. Aan de gezamenlijke opgang ligt de eigen toegangsdeur naar een hal met garderobe, gang met toilet. Indeling; woonkamerkamer met zitgedeelte en open haard, moderne keuken. Badkamer met bad, toilet, douche en wastafel. Daarnaast heeft het appartement twee slaapkamers. Dit appartement beschikt over een ...
lees verder »

huurprijs

€700,-  
per maand
Oerdijk 133 d
OKKENBROEK
Okkenbroek, Oerdijk 133D

In het centrum van Okkenbroek en toch aan de buitenrand gelegen appartementen complexje van 3 appartementen. Het beneden appartement met tuin is recent verkocht en nu wordt een bovenwoning te huur aangeboden.

Dit appartement is ideaal voor starters. Vanuit dit appartement heeft u een schitterende uitzicht over de landerijen rondom Okkenbroek.

Het appartement heeft een eigen gezamenlijke toegang met eigen meterkast, trap naar de verdieping met voor beide appartementen een eigen CV installatie HR combi op aardgas. Aan de gezamenlijke opgang ligt de eigen toegangsdeur naar een hal met garderobe, gang met toilet.

Indeling; woonkamerkamer met zitgedeelte en open haard, moderne keuken. Badkamer met bad, toilet, douche en wastafel. Daarnaast heeft het appartement twee slaapkamers.

Dit appartement beschikt over een eigen garage met daarvoor gelegen parkeerplaats.

Graag maken wij een afspraak voor bezichtiging. Let op bij de plattegrond: betreft het appartement aan de rechterzijde gelegen!

Per direct beschikbaar.

Huurders zullen worden gescreend door een professionele externe partij.

huurprijs

€700,-  
per maand
Meer informatie
Bekijk locatie
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning