Dennendijk 0 ong

WARNSVELD

Kavel 1 - 1287m² Aan de rand van Warnsveld treft u het unieke project "De Landskroon". Dit groene project creëert als het ware een eigen buurt binnen het agrarische karakter van de omgeving. Hoewel het buiten de dorpskern van Warnsveld gelegen is, is de bereikbaarheid van de woningen toch goed te noemen door de aanwezigheid van regionale wegen. Voor de boodschappen in het naburige Warnsveld bent u dan ook niet langer dan 5 minuten onderweg, of het nu met de auto of met de fiets is. Andere voorzieningen, zoals sportclubs en basisscholen, bevinden zich eveneens op fietsafstand. Het Gelre Ziekenhuis is eveneens in de nabijheid gelegen. Er zijn hier 8 bouwkavels gesitueerd. Op elke kavel in dit project kunt u uw eigen droomwoning laten bouwen. Op kavel 1 mag een huis gebouwd worden met een maximum van 2000m³. Voor de verdere specificati...
lees verder »

vraagprijs

€ 325.000,-  
vrij op naam
Dennendijk 0 ong
WARNSVELD
Kavel 1 - 1287m²

Aan de rand van Warnsveld treft u het unieke project "De Landskroon". Dit groene project creëert als het ware een eigen buurt binnen het agrarische karakter van de omgeving. Hoewel het buiten de dorpskern van Warnsveld gelegen is, is de bereikbaarheid van de woningen toch goed te noemen door de aanwezigheid van regionale wegen. Voor de boodschappen in het naburige Warnsveld bent u dan ook niet langer dan 5 minuten onderweg, of het nu met de auto of met de fiets is. Andere voorzieningen, zoals sportclubs en basisscholen, bevinden zich eveneens op fietsafstand. Het Gelre Ziekenhuis is eveneens in de nabijheid gelegen.

Er zijn hier 8 bouwkavels gesitueerd. Op elke kavel in dit project kunt u uw eigen droomwoning laten bouwen.

Op kavel 1 mag een huis gebouwd worden met een maximum van 2000m³. Voor de verdere specificaties, waaronder het beeldkwaliteitsplan, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijgevoegde foto's zijn impressies van type woningen die ter plaatse gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Op toplocatie gelegen nabij 'De Leesten'
- Voorzieningen in de nabije omgeving
- Ruim opgezet, maar toch kleinschalig project
- Breed aanbod geschikt voor verschillende behoeften
- Kavel kan naar eigen smaak worden ingericht

De woning wordt vrij op naam aangeboden, dat wil zeggen:

Koopsom is inclusief 21% BTW

Notariskosten
Kadasterkosten

vraagprijs

€ 325.000,-  
vrij op naam
Meer informatie
Bekijk locatie
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning