Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Dennendijk 7

WARNSVELD

Aan de rand van Warnsveld treft u het unieke project "De Landskroon". Deze karakteristieke woonboerderij is het hart van dit overwegend groene project. Op deze wijze wordt de woning het middelpunt in deze minibuurt in een eigen agrarische omgeving. Vanwege de ruime opzet van de woning biedt het vele mogelijkheden tot kantoor of praktijk aan huis of het hebben van een willekeurige hobby. Naast de bestaande woning staat een ruime vrijstaande stenen schuur, welke makkelijk aan te passen is naar een garage. Hoewel men midden tussen de weilanden woont, zijn alle voorzieningen toch dichtbij. Voor de dagelijkse boodschappen bent u met 5 minuten met auto of fiets in het nabijgelegen Warnsveld. Andere voorzieningen, zoals sportclubs en scholen, bevinden zich eveneens op fietsafstand. Daarnaast is het Gelre ziekenhuis in de nabijheid gelegen. I...
lees verder »

vraagprijs

€ 495.000,-  
kosten koper
Dennendijk 7
WARNSVELD
Aan de rand van Warnsveld treft u het unieke project "De Landskroon". Deze karakteristieke woonboerderij is het hart van dit overwegend groene project. Op deze wijze wordt de woning het middelpunt in deze minibuurt in een eigen agrarische omgeving. Vanwege de ruime opzet van de woning biedt het vele mogelijkheden tot kantoor of praktijk aan huis of het hebben van een willekeurige hobby. Naast de bestaande woning staat een ruime vrijstaande stenen schuur, welke makkelijk aan te passen is naar een garage.

Hoewel men midden tussen de weilanden woont, zijn alle voorzieningen toch dichtbij. Voor de dagelijkse boodschappen bent u met 5 minuten met auto of fiets in het nabijgelegen Warnsveld. Andere voorzieningen, zoals sportclubs en scholen, bevinden zich eveneens op fietsafstand. Daarnaast is het Gelre ziekenhuis in de nabijheid gelegen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, royale woonkeuken en meterkast. Toegang tot riante woonkamer voorzien van sfeervolle open haard. Middels achterportaal te bereiken kantoorruimte, ook te gebruiken als hobbyruimte. Middels de woonkamer toegang tot ruime bijkeuken met aansluitingen wasapparatuur, berging met CV opstelling en separaat toilet. Badkamer voorzien van ligbad, douchecabine en wastafel.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, berging en zolderruimte. Op eenvoudige wijze kunnen hier meerdere kamers kunnen worden gerealiseerd.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1925
- Onderdeel van een kleinschalig project
- Gedeeltelijk voorzien van vloerisolatie
- Houten kozijnen voorzien van grotendeels dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels huurketel
- Multifunctioneel object
- Voorzieningen in de nabijheid
- In groene omgeving gelegen
- Ingemeten middels NEN 2580


Woonoppervlak: 251 m2

Inhoud: 1068 m3

Perceeloppervlak: 1725 m2

vraagprijs

€ 495.000,-  
kosten koper
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning