Nieuwbouw
Van Doetinchemlaan
Diepenveen

Raalterweg 75

WESEPE

Kavel 3 – ca. 2.287 m2 - € 175.000,00 Type: wonen en werken Alle prijzen en kavelgroottes zijn onder voorbehoud. Vermelde prijzen zijn exclusief btw en kosten koper. Het Koeland Bedrijventerrein Het Koeland is vernoemd naar de ter plaatste oude veldkavel ’t Koeland (bron: Veldnamen in Olst, d.d. 1990). Vanaf de Raalterweg in Wesepe wordt Het Koeland tegenover het tankstation ontsloten. Woon- en werkkavels In totaal is het bedrijventerrein ruim 2 hectare groot en verdeeld in drie ‘woon-werk’ kavels (kavels 1, 2 en 3) en één ‘werk’ kavel (kavel 4). Voor laatstgenoemde kavel bestaat overigens de mogelijkheid deze in meerdere kavels te splitsen (prijs per m2 nader te noemen). De ligging Vanaf de Raalterweg, tegenover het tankstation wordt het bedrijventerrein ontsloten. Daarnaast worden de 3 woon-werk kavels vanaf de Ra...
lees verder »

vraagprijs

€ 175.000,-  
kosten koper
Raalterweg 75
WESEPE
Kavel 3 – ca. 2.287 m2 - € 175.000,00

Type: wonen en werken

Alle prijzen en kavelgroottes zijn onder voorbehoud. Vermelde prijzen zijn exclusief btw en kosten koper.

Het Koeland

Bedrijventerrein Het Koeland is vernoemd naar de ter plaatste oude veldkavel ’t Koeland (bron: Veldnamen in Olst, d.d. 1990). Vanaf de Raalterweg in Wesepe wordt Het Koeland tegenover het tankstation ontsloten.
Woon- en werkkavels

In totaal is het bedrijventerrein ruim 2 hectare groot en verdeeld in drie ‘woon-werk’ kavels (kavels 1, 2 en 3) en één ‘werk’ kavel (kavel 4). Voor laatstgenoemde kavel bestaat overigens de mogelijkheid deze in meerdere kavels te splitsen (prijs per m2 nader te noemen).
De ligging

Vanaf de Raalterweg, tegenover het tankstation wordt het bedrijventerrein ontsloten. Daarnaast worden de 3 woon-werk kavels vanaf de Raalterweg ontsloten.

Om aan de doelstellingen voor (hemel)waterafvoer te voldoen wordt er een wadi aangelegd waarop hemelwaterafvoer van de kavels plaatsvindt. Zowel de aan te leggen ontsluitingsweg, alsmede de wadi worden mandelig eigendom van de eigenaren van de kavels van Het Koeland, waarbij onderhoud gezamenlijk wordt geregeld.

Het dorp Wesepe

Wesepe is een dorp in de Overijsselse gemeente Olst-Wijhe gelegen halverwege de plaatsen Deventer en Raalte en ten oosten van de twee hoofdkernen van de gemeente. Het dorp ligt midden in de weilanden, die op hun beurt weer omringd zijn door een aantal landgoederen en bossen.

Wesepe telt ongeveer 1200 inwoners en is van oudsher een agrarische gemeenschap. De agrarische bedrijven bevinden zich voornamelijk in het uitgestrekte buitengebied. Daarnaast bestaat het dorp uit lintbebouwing langs de Raalterweg en de dorpskern. Langs de Raalterweg bevinden zich ook een aantal bedrijven, winkels en andere voorzieningen. In juni 2009 is de Weseper Rondweg geopend, waardoor de Raalterweg een rustige weg is geworden.

Meer informatie op hetkoeland.nl!

vraagprijs

€ 175.000,-  
kosten koper
Meer informatie
Bekijk locatie
Kenmerken
Neem contact op
Bronsvoord Makelaars
Keizerstraat 37
7411 HE Deventer
T 0570 544 644
E info@bronsvoordmakelaars.nl
Deel deze woning